bunga gugur

Tuesday, 9 April 2013

ABPBH 2012

assalamualaikum u olss :)
sy nak cerita sedikit je laa erk pasal ABPBH 2012 :)
firstly sebelum event ni start mesti laaa org duk tgok fesyen masing2 kan ^o^ hehehe
aq punyer mndy lambat mlm tu sbb duk wt almari anak sedara aku, penat weh wat sorang boh ~ huhu
tp mujur sempat tgok gak walau beberpa je yang trofi dimenangi :) hehehe
dgn ini saya sertakan antara fesyen dari artis tempatan kita, ade yang aq tergelak ! hahaha :)

Paling mendapat perhatian adalah pelakon dan pengacara Didie Alias yang tampil dengan persalinan ‘over the top’ rekaan Farel Mikhail yang siap dengan rambut kotak di atas kepalanya
hahahahaha !!!

namun, jika diamati fesyen yang digayakan oleh selebriti yang hadir pada ABPBH 2012 secara keseluruhannya tema Ledakan Geometri kurang menjadi ikutan ramai selebriti pada penganjuran anugerah berprestij tahun ini mungkin lebih selesa dengan persalinan formal















NEXT !! saat yang ditunggukan, saya sertakan pemenang setiap kategori  ! 
Penyanyi Lelaki Popular- Hafiz
Penyanyi Wanita Popular-Shila Amzah
Artis Duo/Berkumpulan Popular-Black & Malique
Artis Baru Lelaki Popular-Aiman Hakim Ridza
Artis Baru Wanita Popular-Wawa Zainal
Pelakon Filem Lelaki Popular-Shaheizy Sam
Pelakon Filem Wanita Popular-Yana Samsudin
Pelakon TV Lelaki Popular- Aaron Aziz
Pelakon TV Wanita Popular-Nabila Huda
Artis Komedi Lelaki Popular-Zizan Razak
Artis Komedi Wanita Popular-Didie Alias
Pengacara TV Lelaki Popular-
Aznil Nawawi
Pengacara TV Wanita Popular-Fara Fauzana
Penyampai Radio Lelaki Popular-
Faizal Ismail
Penyampai Radio Wanita Popular- Fara Fauzana
 ~btw aku terkejut yang yana samsudin menang beb ! hahaha aq duk gado nga someone, die kata yana menang, aku xberharap sgt, mulut die masin malam tu, yana menang jugak last skli ,. btw sam terlebih dahulu diumunkan sebagai pemenang, taniah both of you !! i mint kat you 2 org ni tau !hehehhe *gedik
  
seterusnya : 
Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat
 Kumpulan Rock Search !!! taniah !

last sekali yang dinantikan oleh org ramai ! BINTANG PALING POPULAR BERITA HARIAN 2012 !!
dimenangi oleh Sam !! taniah sam, aku xsangka kau menang , tp aku dk tweet nama ko je menang malam tu walau zizan mndpt 5 kli duk umun die dpt trofi,. ish2,. lastly die xdpt gak anugerah tu,. xpe zizan,. :) next time okey? hehehe
Shaheizy Sam Abdul Samad memenangi gelaran Bintang Paling Popular pada Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) 2012 buat kali kedua selepas memenanginya di anugerah yang sama pada tahun 2010.
Dengan kemenangan itu, Sam merangkul hadiah utama, kereta Nissan Coupe 370Z tajaan Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd berharga RM370,000, selain barang kemas Habib tajaan Habib Jewels Sdn Bhd bernilai RM150,000 berserta trofi
Beliau mengondol gelaran itu setelah mendapat undian sebanyak 79,656 undi.Selain itu Shaheizy turut menerima trofi Pelakon Lelaki Filem Popular










No comments:

Post a Comment